In de pers

13 december 2011 - Ruim dienstpakket

SILVOLDE - ,,Ik zeg altijd dat je beter kunt doen, waar je goed in bent”, zegt Robert Saalmink. Met zijn Administratiebureau Robert Saalmink ondersteunt de 44-jarige Silvoldenaar zowel bedrijven als particulieren op het gebied van administratie. ,,Je kunt het beste werken aan je sterke kanten en de zwakke aan een ander overlaten.”

Robert Saalmink is beschikbaar voor een heel breed pakket aan diensten. ,,Administratie, debiteurenbeheer, het opstellen van jaarstukken en natuurlijk belastingaangifte”, somt hij er enkele op. ,,Desgewenst spring ik bij als men een dag omhoog zit of bij ziekte- of zwangerschapsverlof.”

De afgelopen twintig jaar heeft de Silvoldenaar ervaring als boekhouder en administrateur opgedaan bij verschillende instanties en bedrijven. ,,Ik heb eerst gewerkt op de financiële administratie van een gemeente en ben in 1999 naar het bedrijfsleven overgestapt”, vertelt Robert Saalmink, die onder andere actief was bij een meubelgroothandel, een webshop voor kinderkleertjes en een bedrijf dat handelt in autobanden en functies als hoofd administratie bekleedde. ,,Omdat ik me graag zo breed mogelijk inzet, ben ik mijn eigen administratiebureau begonnen, waarbij ik bedrijven én particulieren begeleid.”

Ook zzp’ers (zelfstandigen zonder personeel, red.) zijn welkom, van harte zelfs. ,,Juist voor zzp’ers is een goede begeleiding belangrijk. Tegen een betaalbaar tarief regel ik al hun administratieve zaken. Je kunt beter zelf twee uur dát werk doen waar je goed in bent en twee uur administratief werk uitbesteden.” 
Info: 06-20181693, info@robert-saalmink.nl, www.robert-saalmink.nl.

Bron: deweekkrant.nl